Våra tjänster

Paketering

Paketering är processen att förbereda en produkt för leverans till en kund eller annan destination. Det innefattar att skydda produkten med en lämplig förpackning för att säkerställa att den når kunden i samma skick som den lämnade fabriken eller lagret. Paketering kan också innebära att lägga till extra material som instruktionsmanualer, garantier eller marknadsföringsmaterial i förpackningen. En korrekt paketering är avgörande för att säkerställa att produkten når kunden säkert och utan skador.

 

Konstnadseffektiv

På PA Support erbjuder vi kostnadseffektiv paketering med höga kvalitetskrav. Vi kan hantera allt från manuell pås-förpackning till well-förpackning och ser till att alla påsar kontrollvägs för att säkerställa att varje produkt är av rätt vikt.

 

Lagerhållning av komponenter

Vi köper också in och lagerhåller komponenter till monteringssatser och andra produkter för att minska ledtider och kunna erbjuda snabb leverans. Detta innebär att vi kan hjälpa våra kunder att spara tid och pengar genom att hantera hela produktionskedjan från början till slut.

 

Kontakta oss

Vi på PA Support är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ paketering till konkurrenskraftiga priser. Vi har erfarenhet av att hantera olika typer av produkter och kan därför möta kundernas behov och önskemål.