Våra tjänster

Sortering

Vid produktion av olika produkter uppstår ofta en mängd olika komponenter och material som behöver sorteras för att kunna användas på rätt sätt. Detta kan vara en tidskrävande och krävande process som tar bort fokus från kärnverksamheten. Här kommer PA Support in i bilden med våra sorteringstjänster.

Vi på PA Support har den erfarenhet och kunskap som krävs för att utföra alla typer av manuell sortering. Oavsett om det handlar om små eller stora föremål, lätt eller tungt material, kan vi hantera det. Vi är stolta över att erbjuda effektiva och kostnadseffektiva sorteringstjänster så att ni kan koncentrera er på era kärnverksamheter.

Vi har gott om utrymme och lagringsplats i vår lokal som vi flyttade in i augusti 2019. Vi har också moderna verktyg och utrustning som hjälper oss att sortera effektivt och snabbt. Våra erfarna medarbetare tar hand om alla stegen i sorteringen med högsta precision och noggrannhet.

När ni väljer PA Support som er partner för sorteringkan ni vara säkra på att ni får en komplett och pålitlig lösning. Vi tar hand om allt från insamling av material till sortering och vidare bearbetning. Vi ser även till att allt material hanteras på ett miljövänligt sätt.